Actueel nieuws

Actueel nieuws:

 • Woensdag 10 juni

  Wilsbeschikking online invullen

  U kent de wensen, wij de mogelijkheden. Graag denken wij met u mee om na te gaan hoe, zo dicht mogelijk bij wat aan verwachtingen bestaat, een begrafenis of crematie

  inhoud te geven. Om de wensen overzichtelijk vast te leggen hebben wij een wilsbeschikking voor u beschikbaar. Dit is een handzaam boekje waarin u kunt aangeven wat u wensen zijn voor uw uitvaart. Wij sturen u deze wilsbeschikking graag toe. Via het aanvraagformulier kunt u dit te kennen geven. U kunt deze uiteraard ook direct downloaden.

   

  Indien u hieraan de voorkeur geeft vullen we samen met u een wilsbeschikking in, bij u thuis of bij ons op kantoor. Een wilsbeschikking bewaart u bij uw belangrijke papieren of u geeft deze af aan degenen die de uitvaart te zijner tijd met de medewerker van Hess bespreken. Ook is het belangrijk altijd een actuele adressenlijst bij de wilsbeschikking te bewaren.

   

  Een Wilsbeschikking heeft niet de rechtskracht van een testament. De Wilsbeschikking is een leidraad voor de invulling van de uitvaart. Het testament is meer gericht op wat u nalaat. Hess uitvaartzorg heeft goede contacten met diverse notarissen die gespecialiseerd zijn in familie- en erfrecht en kan u geheel vrijblijvend aan hen doorverwijzen, Hess uitvaartzorg heeft onafhankelijkheid en keuzevrijheid hoog in het vaandel staan en ontvangt daarom geen vergoeding voor het doorverwijzen.

   

  Wilsbeschikking online invullen.

  Ook bieden wij de mogelijkheid om de wilsbeschikking online in te vullen. (klik hier)

  Na het invullen kun u deze naar ons toezenden wij zorgen er dan voor dat u een ingevuld wilsbeschikkingsboekje toegestuurd krijgt.

   

  Wilt u het boekje bekijken deze kunt u downloaden bij onze Downloads

   

  Heeft u vragen?

  Bel Hess uitvaartzorg, 010-4182333 of mail naar uitvaartzorg@hess.nl

 • Woensdag 17 december 2014

  De uitvaart goed verzorgd voor € 0,00* extra!

  Stel…  U hebt een prima uitvaartverzekering.  Maar…  Eigenlijk wilt u de uitvaart laten verzorgen door een onderneming waar u méér bent dan een polisnummer.

   

  Wat kost dat dan extra?

  Precies! Helemaal niets!*

   

  * Hess uitvaartzorg verzorgt de uitvaart voor u zoals beschreven in uw huidige polis of uitvaartverzekeringsvoorwaarden,

  ongeacht de verzekeraar, zonder meerkosten.

   

  Bel 010 418 23 33 en vraag naar de voorwaarden.

 • Donderdag 27 januari 2015

  Uitvaartpolis kwijt! Wat nu?

  Maar al te vaak wordt de vraag gesteld: "Wilt u voor ons nagaan waar vader of moeder verzekerd was?  De polissen zijn zoek!"

  Natuurlijk willen wij dat graag voor u doen. In het verleden belden wij dan voor u met enkele grotere verzekeraars en kwamen zo (heel) soms een polis tegen.

   

  Door de steeds strengere (wettelijke) regels met betrekking tot privacy zijn de verzekeraars helaas steeds minder bereid aan derden, dus ook de uitvaartverzorgers,

  informatie te verstrekken. Het Verbond van Verzekeraars heeft echter een aparte pagina op haar website, waar ook het formulier online ingevuld,

  of gedownload kan worden.

   

  Lees meer...........

   

 • zondag, 1 juni 2014

  Heb ik een notaris nodig

  In veel gevallen zal na het overlijden een notaris nodig zijn. Niet alleen als er geen nabestaanden zijn - juist dan is het verstandig de zakelijke regelingen al (lang) voor het overlijden samen met een notaris te regelen. Maar ook voor het opstellen van een verklaring van erfrecht, wijzigingen in een testament of juridisch en fiscaal advies.

   

  Veel van deze zaken kunt u, als daar (nog) gelegenheid voor is, beter al veel eerder regelen. Dan schenkt u bijvoorbeeld uw bezit aan wie u wilt en gaat niet een (groot) gedeelte naar de staat.

   

  Hess uitvaartzorg heeft binnen haar netwerk een aantal gerenommeerde en betaalbare notarissen. U vindt nieuwe informatie van deze notarissen op onze site.

   

  Waarvoor heeft u voor en na een overlijden een notaris nodig?

   

  • Het opmaken of wijzigen van een testament

  • Aanstellen van een executeur

  • Verklaring van erfrecht

  • Voogdij

  • Woning (ver)kopen

   

  Voor de inhoud van de uitvaart volstaat echter het invullen van de wilsbeschikking van Hess uitvaartzorg.

 • dinsdag, 11 februari 2014

  Hess uitvaartzorg komt met eigen App

  Hess uitvaartzorg heeft een eigen App laten ontwikkelen om de uitvaart voor te kunnen bereiden. Versie 1.2 die vanaf vandaag beschikbaar is,
  is de eerste volwaardige app van Hess, niet alleen voor het kiezen van kisten, kaarten, auto's en bloemen, maar ook voor het bekijken van locaties

  en het verkrijgen van informatie capaciteit van de gebouwen en een korte omschrijving van de mogelijkheden.

Uitvaartverzorging Hess bv

Telefoon 010 - 418 23 33

Fax 010 - 458  54 48

uitvaartzorg@hess.nl

 

Postbus 8112

3009 AC Rotterdam

 

Bank NL30RABO 0152 0670 94

KvK 241 722 52

 

Like Hess uitvaartzorg

Rouwcentrum De Meidoorn

Meidoornsingel 50

3053 BS Rotterdam

Rouwcentrum Overschie

Hoornsingel 10

3042 NL Rotterdam

Rouwcentrum Hess

Reigerlaan 195

2903 LG Capelle aan den IJssel

 

Like Rouwcentrum Hess